دسته‌هاسبزیجات خشک

سبزی خشک و فواید استفاده از آن

استفاده از سبزی خشک و فواید آن

امروزه به دلایل زیادی از جمله کمی وقت و یا در دسترس نبودن به موقع مواد اولیه برای تهیه غذاهای مختلف بعضی از خانم ها سعی می کنند تا مواد اولیه مورد نیاز غذاهای خود را به صورت خشک ویا فریز شده در خانه نگه دارند.

در این مقاله  درباره سبزی خشک و چگونگی استفاده از آن نکات مهمی را ذکر می کنیم که یقینادر نوع استفاده شما موثر خواهد بود.

سبزی خشک چیست؟

سبزی خشک مجموعه ای از سبزی های خوراکی است که در تهیه و پخت غذاهای مختلف استفاده می شود و به غذاهای شما طعم دلپذیری می دهد. این سبزی ها معمولا در فصل هایی از سال به وفور در دسترس هستند و با روش های مختلفی تبدیل به سبزی خشک می شوند.

سبزی های خشک استفاده های فراوانی دارند و در غذاهای مختلف استفاده می شوند و با توجه به خشک بودن آنها مزایای زیادی نیز دارند.

 

Image result for dried vegetables

 

مزایای استفاده از سبزی خشک نسبت به سبزی تازه

استفاده از سبزی خشک به دلایل مختلف نسبت به سبزی تازه بیشتر توصیه می گردد که به برخی از این دلایل در ذیل اشاره می گردد.

  1. تنوع سبزی خشک نسبت به سبزی تازه بیشتر است و شما در تمام فصول می توانید از آن ها استفاده کنید.
  2. سبزی خشک به علت خشک بودن و همچنین حذف قسمت های اضافه نسبت به سبزی تازه ماندگاری بیشتری دارد.
  3. در دسترس بودن از مزایای دیگر استفاده از سبزی های خشک می باشد و شما در هر زمانی می توانید سبزیجات خشک را از فروشگاه های مختلف تهیه نمایید.
  4. تمامی ویتامین ها و مواد معدنی موجود در سبزی تازه در سبزی خشک نیز موجود می باشد و بدن شما به راحتی می تواند آن ها را جذب کند.
  5. سهولت استفاده ، یکی دیگر از مزایای استفاده از سبزی های خشک می باشد و دیگر لازم نیست نگران نداشتن وقت و تمیز کردن سبزی برای استفاده باشید.
  6. سبزی های خشک شده دارای قیمت مناسب تری می باشند و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه هستند.

میزان استفاده از سبزی خشک در غذاها

برای استفاده از سبزی های خشک شده در غذاهای مختلف شما می توانید بر اساس تجربه و سلیقه خود هر مقدار که مایلید استفاده نمایید. اما میزان مصرف آن بر اساس استاندارد برای هر نفر به میزان ۷ تا ۸ گرم می باشد.

البته این مقدار در غذاهای مختلف می تواند متغیر باشد و همه چیز به سلیقه شما در پخت و پز بستگی دارد.

طریقه مصرف سبزی خشک

برای استفاده از سبزی های خشک در غذاهای مختلف بهتر است تا به اندازه مصرف خود از آن جدا کرده و پس از آن به مدت ۱۵ دقیقه سبزی ها را در آب قرار دهید تا به خوبی خیس خورده و آماده مصرف شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *